Мария Бакалова и Валери Григоров с първа поява като двойка: „Той е най-доброто момче на света!“

Прекрасни, влюбени и леко притеснени от публичното внимание – това са холивудската звезда Мария Бакалова и участникът от „Игри на волята“ Валери Григоров.

Двойката, която обяви връзката си със снимки в Instagram навръх Свети Валентин, за пръв път проговори за любовта си пред камерата на „На кафе“.

Поводът да направят първата си публична поява заедно стана модно ревю, на което дефилираха известни дами над 45 години. Сред тях беше и олимпийската ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева.

Цялото семейство я подкрепи по време на необичайната за нея изява, включително синът ѝ Валери Григоров, който пък бе придружен от своята приятелка Мария Бакалова.

Двамата признаха, че не обичат особено да ходят по светски събития. „Аз се притеснявам, признавам си“, скромно обясни Валери, докато Мария свенливо се усмихваше до него.

Относно това как е пламнала изненадващата за всички любов помежду им, двамата бяха лаконични. „И от двете страни се получи“, призна Валери, пояснявайки: „По време на работа.“

Любовта между двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор. 

„Толкова много се притесняваме, аз мога да играя пред камера само с някакъв чужд текст, а когато става въпрос за такива човешки неща, и аз много се притеснявам!“, обясни с вълнение Мария. И все пак добави: „Той си е най-доброто момче на света!“

През следващите няколко месеца на Мария ѝ предстоят снимки в Будапеща, Канада и Луизиана, но в момента се наслаждава на почивката си в България.

Цялото ексклузивно интервю на двойката за "На кафе" вижте във видеото.

Вижте снимки от почивката на Мария и Валери във Велинград ТУК >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти