Мария Бакалова и Валери Григоров на романтична почивка във Велинград

На 14-ти февруари холивудската звезда Мария Бакалова съобщи със снимки в Instagram, че има мъж до себе си, а той е Валери Григоров - участник в последния сезон на "Игри на волята" и син на олиймпийската ни шампионка Мария Гроздева.

Новината изненада мнозина от последователите на актрисата и спортиста. Много подробности около връзката им все още не са известни, но едно е ясно - двамата гледат да прекарат всяка свободна минута заедно.

Това личи и от факта, че двамата влюбени в момента са на романтична СПА почивка във Велинград. Мария и Валери са решили да прекарат повече време заедно, защото се предполага, че актрисата скоро ще трябва да се завърне в САЩ, където я очакват доста работни ангажименти.

мария бакалова валери
Снимка: Instagram/mariabakalovaofficial

“Телеграф” бе първата медия, която съобщи, че влюбената двойка е на почивка във Велинград. Те предоставиха и снимки, на които виждаме как Мария и Валери се наслаждават на приятното време навън и са седнали в заведение. За престоя си те са избрали петзвезден хотел с всички удобства, станал популярен като един от най- луксозните и скъпи хотели у нас.

И двамата са облечени спортно и изглежда се наслаждават истински за споделеното време.

Вижте снимки от почивката им ТУК >>>

Любовта между двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор. Преди седмица снимките в южната ни съседка обаче свършиха и влюбените явно са си откраднали уикенд да се насладят на любовта си преди актрисата да замине, защото я чакат снимки за две нови ленти.

Двамата с Бен Фостън ще си партнират в новия трилър със заглавие Floodplain на режисьора Тим Сътън, стана ясно от световните медии. Българската звезда обяви в инстаграм профила си, че ще участва и в друга продукция - Learning To Breathe Under Water, на режисьорката Ребека Форчън.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти