Българката, в която светът се влюби: първото интервю на Мария Бакалова в България

Мария Бакалова - момичето, което Холивуд обича, вече е у нас! Първото си телевизионно интервю тя даде пред Мариян Станков - Мон Дьо за NOVA.

„Коя съм аз? Това е доста труден въпрос. Аз имам чувството, че човек се търси, докато е жив. И може да открива нови и нови неща. И да се изумява, и да се забавлява с това. Защото животът в крайна сметка е забавен”, заяви актрисата.

На въпрос дали славата я е променила, звездата заяви: „Аз все още съм си просто Мария Бакалова. За себе си аз винаги ще си остана същия човек. Усещането да се прибереш е много приятно, топло”.

Относно триумфа, Бакалова сподели, че е изпитала чувство на благодарност, но смята славата за голяма отговорност, защото повече хора знаят коя е.

"Затова станах по-отговорна и по-разумна. Аз съм много първична като човек, но това е триумфът може би - отговорност и разум. Нещо, от което винаги съм бягала, защото вярвам, че интуицията е по-силна и децата знаят повече от възрастните. Сега мисля, преди да кажа нещо. Играя пред камерата, а в живота трябва да се държа вече като пораснало дете. Правя първите стъпки", сподели актрисата.

„Да бъдеш чувствителен открито е много по-силно, отколкото да криеш емоциите и чувствата си. Но ние, жените, сме по-експресивни. Живеем във време, доста напреднало в технически аспект. Понякога имам чувството, че се връщаме назад. Надявам се, че точно моето и бъдещите поколения ще достигнем това равенство, за което всички се борим. Точно различията ни трябва да ни обединяват, защото те ни правят уникални. Това е красотата на живота”, смята Бакалова.

Цялото интервю с българската актриса гледайте във видеото.

Мария Бакалова на наградите „Оскар“

Още за Мария Бакалова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти