Секси в малка черна рокля: вижте Мария Бакалова на церемония с Джейн Фонда и още звезди

След кратка пауза от червения килим Мария Бакалова се появи отново под прожекторите, този път на наградите на WIF. Лосанджелиската неправителствена организация Women In Film („Жените в киното“) отличи холивудски актриси за заслугите им на екран и извън него миналата седмица.

Сред презентиращите по време на церемонията бяха Джейн Фонда и Вайола Дейвис, а награди за подкрепа на жените в индустрията получиха звезди като Оливия Уайлд и Кери Мълиган. Мария Бакалова също присъства на събитието, а за визията ѝ отново се погрижи стилистката Джесика Пастър. 26-годишната актриса се появи в черна рокля на Sportmax с паднало деколте, съчетана с лилава чантичка и сребристи сандали.

Вижте нейни снимки в галерията тук:

Мария Бакалова в малка черна рокля

По-рано това лято Мария Бакалова отново заложи на черно, само че за премиерата на филма „Убийствена игра“. Припомнете си в галерията тук:

Мария Бакалова в секси черна рокля за прожекция на „Убийствена игра“

При останалите гости на WIF преобладаваха цветове като бяло и най-вече черно, което множество жени носеха през 2018 г. в знак на солидарност с движението #MeToo и организацията Time’s Up, застанали срещу сексуалното насилие във филмовата индустрия.

Вижте в галерията тук кои звезди присъстваха на церемонията:

Лилавият килим на почетните награди на WIF

По-рано през октомври Мария Бакалова направи още две появи. За премиерата на втори сезон на сериала „Белият лотус“ актрисата заложи на рокля с флорални мотиви от Louis Vuitton, а зелен костюм на Max Mara тя облече за събитие на модната къща.

Вижте снимки в галерията тук:

Мария Бакалова на още две светски събития през октомври

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти