Динозаври, балончета и пандемия: Мария Бакалова блести на премиерата на новия си филм

Как се снима филм от популярен франчайз по време на пандемия? В хаос - това е отворът в новата комедия „Балонът“ на Netflix с участието на Мария Бакалова, който излиза на 1 април, съобщиха ЮПИ, „Ролинг стоун“ и „Рап“, цитирани от vesti.bg.

Българската актриса Мария Бакалова също сподели новината с трейлър на филма в социалните мрежи.

Продукцията на режисьора Джъд Апатау проследява преживелиците на звезден актьорски състав, който се опитва да заснеме филма "Cliff Beasts" в разгара на пандемия. Тъй като актьорите с принудени да живеят и работят в балон, твърде бързо ситуацията се превръща в хаос.

Режисьорът Джъд Апатау засне комедията по време на пандемията с актьорите Карън Гилан, Айрис Апатау, Фред Армисен, Дейвид Духовни, Мария Бакалова, Педро Паскал и други. През февруари британското издание „Филм сторис“ писа, че Апатау снима продукцията в Шепъртън, югозападно от Лондон.

Актьорският състав включва известни и любими имена от киното. Педро Паскал е звезда от „Игра на тронове“, „Мандалорецът“ и „Наркос“, Дейвид Духовни доби световна известност с изпълненията си в „Досиетата Х“ и „Секс до дупка“, гласът на Кийган-Майкъл Кий е познат на аудиторията от „Играта на играчките 4“, римейкът на „Цар лъв“ и поредицата „Хотел Трансилвания“. Карън Джилан е звезда на Marvel („Пазителите на галактиката“), а Мария Бакалова се превърна в киносензация с ролята си в „Борат 2“, за която получи номинации за награди Оскар, Златен глобус, БАФТА.

Официалният трейлър на филма бе представен в петък, а продукцията излиза на платформата Netflix на 1 април.

Още снимки от премиерата вижте в галерията:

Мария Бакалова на премиерата на „Балонът“

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти