„Две кралици“: Дженифър Лопес и Мария Бакалова с величествена обща снимка във Венеция

колаж Дженифър Лопес Мария Бакалова
Снимка:

Ревюто във Венеция по случай новата колекция висша мода на Dolce&Gabbana продължава да попада в светските заглавия заради популярните си гости, сред които бе и Мария Бакалова.

Припомнете си тукЗвезден блясък и стил във Венеция: Мария Бакалова сияе в компанията на модни икони

Розовата рокля на италианската марка, за която вече ви разказахме, обаче не беше единствената дреха, която българската актриса облече през последните дни. А освен че се появи с няколко произведения на марката, Мария Бакалова се оказа и в компанията на знаменитости от цял свят.

Стилистката на българската актриса – Джесика Пастър, публикува снимка в личния си профил, на която Бакалова позира заедно с Дженифър Лопес.

52-годишната актриса и певица е с пищния тоалет, с който се появи за ревюто, а 25-годишната номинирана за „Оскар“ българка виждаме в дълга златиста рокля с флорални мотиви, съчетана с украшение за коса и обеци.

„Две кралици“, пише Джесика Пастър в описанието към снимката на двете звезди в Instagram.

Вижте тук още бляскави гости на Dolce&Gabbana във Венеция >>>

Друга спираща дъха визия, с която Бакалова очарова във Венеция, се състои от обемна рокля с шлейф и паднали ръкави и блестящи бижута.

Актрисата присъства и на ревюто за мъжка мода, провело се в понеделник вечер на открито и този път завършило с градушка. В Instagram историите си Мария публикува кадри от въпросното събитие, а в нейна публикация виждаме и тоалета ѝ от снощи – черна рокля с флорални апликации и няколко рози в косата.

Мария Бакалова
Снимка: Getty

Вижте тук още бляскави гости на Dolce&Gabbana във Венеция >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти