Нашата гордост! Мария Бакалова сияе на наградите „Изборът на критиците“

Вчера, на 13 март бяха раздадени наградите „Изборът на критиците“ в Лос Анджелис. За 27-и пореден път Асоциацията на филмовите критици и Асоциацията на телевизионните журналисти определиха кое според тях е най-доброто от големия и малкия екран през 2021-ва, а големият победител тази година е филмът "Силата на кучето".

На тържествената церемония присъства и българската актриса Мария Бакалова. Тази година тя бе избрана да обяви победителя в категория "Най-добър актьор в поддържаща роля".

Напомняме, че Мария Бакалова спечели наградата "Изборът на критиците" за най-добра актриса в поддържаща роля за филма "Борат 2" миналата година. Орландо Блум обяви наградата, която българката спечели в конкуренцията на Елън Бърстин ("Да намериш отново себе си"), Глен Клоуз ("Елегия Хилбили"), Оливия Колман ("Бащата"), Аманда Сайфред ("Манк"), Юн Ю-джун ("Минари"). Припомнете си повече тук:

► Мария Бакалова спечели престижна награда

Тя бе една от знаменитостите (сред които и Майкъл Кийтън), които се възползваха от голямата платформа на холивудското събитие, за да изразят своята подкрепа към Украйна. В речта си не пропусна да спомене и родната си страна:

„Аз съм от България и родният ми град е само на няколкостотин километра от Украйна. И понеже всички сме се събрали заедно в тази специална вечер, бих искала да признаем смелостта на украинския народ. Надявам се посланието ми да стигне до хората в Украйна – виждаме ви, подкрепяме ви, сърцата ни бият за вас“

Разгледайте още снимки от звездния миг на Мария Бакалова тук:

Мария Бакалова на наградите „Изборът на критиците“ 2022

Вижте кои други звезди осветиха червения килим с блясъка си:

Най-добре облечените за наградите Изборът на критиците 2022

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти