Черен блясък и изящен стил: Мария Бакалова отново сияе на червения килим в нощта на Оскарите

Година след еуфорията, която беше завладяла цяла България покрай номинацията за „Оскар“ на Мария Бакалова за ролята ѝ в „Борат“, актрисата отново събра всички погледи на червения килим със стилната си визия.

Този път поводът беше партито на фондация „Елтън Джон“ за церемонията на тазгодишното издание на наградите на Академията за кинематографично изкуство и наука. Бакалова публикува снимка в социалните си мрежи, с която благодари за възможността да отпразнува нощта на Оскарите като част от фондацията.

25-годишната българска актриса беше облечена с вечерна рокля на Ели Сааб.

„Не мога да повярвам, че мина една година от първите ми награди „Оскар“!“, написа тя към споделения кадър.

„Честит ден на Оскарите! Благодаря ти, сър Елтън Джон, че празнувахме заедно Оскарите тази вечер и най-вече, че ми позволи да бъда част от прекрасната ти фондация.“

Партито на фондацията на Елтън Джон за проследяване на връчването на наградите „Оскар“ е едно от най-бляскавите съпътстващи събития в нощта на церемонията. То беше организирано в Уест Холивуд парк и съвпада с 30-та годишнина от основаването на фондацията, става ясно от публикация в сайта на организацията.

Мария Бакалова на червения килим в нощта на Оскарите

Водещи са Дейвид Фърниш, Лейди Гага, Ерик Маккормак и Били Портър. Сър Елтън Джон се включи със сателитна връзка от Линкълн, Небраска, където е на концерт от турнето си.

Малко преди наградите „Оскар“ Мария Бакалова присъства и на наградите „Изборът на критиците“ в Лос Анджелис на 13 март. Тя бе избрана да обяви победителя в категория „Най-добър актьор в поддържаща роля“

Бакалова бе една от знаменитостите (сред които и Майкъл Кийтън), които се възползваха от голямата платформа на холивудското събитие, за да изразят своята подкрепа към Украйна. В речта си не пропусна да спомене и родната си страна:

„Аз съм от България и родният ми град е само на няколкостотин километра от Украйна. И понеже всички сме се събрали заедно в тази специална вечер, бих искала да признаем смелостта на украинския народ. Надявам се посланието ми да стигне до хората в Украйна – виждаме ви, подкрепяме ви, сърцата ни бият за вас.“

Разгледайте още снимки от звездния миг на Мария Бакалова тук:

Мария Бакалова на наградите „Изборът на критиците“ 2022

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти