Мария Бакалова покори нов връх: вижте дебюта на актрисата на Comic-Con

Мария Бакалова официално стана част от семейството на Marvel!

26-годишната актриса се появи на Comic-Con в Сан Диего, Калифорния - най-голямото международно събитие, което събира създатели и почитатели на комикси, фентъзи поредици и техните телевизионни и филмови адаптации.

Бакалова участва в презентация на студио Marvel заедно с колеги от предстоящия „Пазители на галактиката 3“, в който бе обявено в началото на юни, че ще участва. Тези дни бе обявена и ключовата роля на българската актриса – тя озвучава съветското куче Космо, изпратено на космическа мисия през 60-те години. След като изгубва и придобива телепатични спосбности вследствие от излагане на лъчи, Космо се озова на космическата станция Knowhere, която става неговия нов дом и в крайна ръководител на охраната.

Така българската актриса се нарежда до звезди като Вин Дизел и Брадли Купър, също дали гласа си на герои от „Пазители на галактиката“ - съответно Грут и Рокет Ракун.

За появата си на един от общо четирите дни на събитието Бакалова отново заблестя с помощта на стилистката си Джесика Пастър, която работи още със звезди като Емили Блънт, Обри Плаза и Миранда Кер.

Вижте снимки от панела на Marvel в галерията тук:

Приета в семейството на Marvel: Мария Бакалова гостува на Comic-Con в Сан Диего

Мария облече съчетание от пролетната колекция на Louis Vuitton за 2022 г. - топ и пола с мъниста и метални детайли в черно и сребристо. Рокаджийският тоалет бе завършен с черни кожени ботуши до коляното.

Номинираната за „Оскар“ актриса застана и пред обектива на престижния сайт за кино IMDb, който също бе сред гостите на събитието. На кадрите я виждаме изцяло в черно с корсет и панталони. Снимки от фотосесията вижте в галерията тук:

Мария Бакалова с ексклузивни портрети от IMDb на Comic-Con

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти