Браво, момиче! Мария Бакалова с ключова роля в новия филм на Marvel

Мария Бакалова
Снимка: Getty

Нашата гордост Мария Бакалова не спира да ни дава поводи да ѝ се радваме!

Вчера споделихме с вас, че тя дебютира с нов цвят на косата и стилна визия на наградите на MTV 2022, за да се качи на сцената заедно с колежките си Рейчъл Сенот и Чейс Суи Уондърс от предстоящия хорър “Bodies, Bodies, Bodies” (припомнете си тук), с които обяви един от победителите на вечерта.

Мария Бакалова със секси визия на Филмовите награди на MTV

Вълната от позитивни емоции в живота ѝ обаче не е утихнала. Преди броени часове българката сподели в официалния си профил в Instagram, че ще стане част от голямото семейство на Marvel с ключова роля във филма „Пазители на Галактиката 3“. Описанието към поста гласи:

Аааааааа 😍🥰🙈 Честно казано... Аз съм най-щастливият, най-радостният човек на този свят! Беше ми толкова трудно да запазя в тайна този проект и не мога да повярвам, че вече е факт!

Джеймс Гън, благодаря, че ме приветстваш в най-невероятното семейство, за което някой може да мечтае. Ти си невероятен създател и за мен е огромна чест да работя с теб. Твоята визия, твоят хумор, твоят талант са извънземни. Нищо чудно, че пресъздаваш всички тези различни места и създания! И не само това, но си и една от най-впечатляващите личности, които съм срещала в живота си! Срещата ми с теб и запознанството ни промениха живота ми. Обичам те, възхищавам ти се, изпитвам към теб дълбоко уважение ❤️ и обичам, обичам, обичам, обичам всеки, който е замесен в „Пазители на Галактиката“ и Марвел! Колко много красиви и талантливи хора на едно място! ❤️❤️❤️ Еха!

И, разбира се, благодаря на моя невероятен екип, че ми даде шанса и възможността да сбъдна мечтите си.

Джеймс Гън е сценарист и режисьор на третата и последна част от трилогията. Той от своя страна също сподели новината в социалните мрежи и добави коментар:

Да, да, да, добре, предполагам, че трябва да съм изненадан, че ви отне толкова време, за да разберете. Мария Бакалова е невероятна.

Премиерата на филма с участието на Мария е насрочена за 5 май 2023 година.

Мария Бакалова на червения килим в нощта на Оскарите

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти