Мария Бакалова отпразнува рождения си ден по най-специалния начин

На 4-и юни единствената българска актриса, номинирана на награда Оскар, Мария Бакалова, отпразнува своя 27-и рожден ден

Тогава тя сподели в профила си в Instagram сладко видео от Дисниленд в Калифорния, в което показа, че макар и на 27, детето в нея е будно и тя се радва на всеки миг с цялата си душа.

„Започвам тази нова година на най-магичното място на света!“, написа актрисата в поста. Тя получи хиляди пожелания за рождения си ден, като колежката ѝ Ребел Уилсън и Парис Хилтън също бяха сред коментиращите.

Сега красавицата от Бургас публикува още едно видео, в което разкри как точно е отпразнувала рождения си ден и кои са любимите хора, които са го направили наистина вълшебен.

От него става ясно, че тържеството е било в Лос Анджелис, където Мария живее и развива кариерата си от известно време.

В поста Мария сподели как се чувства на 27 години, като основното, което изпълва сърцето на младата актриса, е признателност за всичко, което има в живота си.

мария бакалова
Снимка: Instagram @mariabakalovaofficia

Тя изказа благодарност най-вече за това, че е намерила „своето място и своите хора“.

„Да отпразнувам най-специалния ден в живота си, заобиколена от моите най-специални хора на най-специалното място, беше всичко, което някога съм искала! Само ми се иска мама и татко да бяха тук, но... догодина може би и тази моя мечта ще се сбъдне!“, написа тя.

Мария благодари още на своите приятели за това, че са ѝ помогнали да почувства Лос Анджелис като свой дом.

„...И не на последно място [съм благодарна], че успях да споделя този момент с моя любим @valerigrigorovjr._! Обичам ви, приятели мои ♥️ Не мога да бъда по-благодарна да започна тази нова глава от живота си с всички вас!“, завърши поста си Бакалова.

мария бакалова
Снимка: Instagram @mariabakalovaofficia

Видеото започва с това как Мария излиза от дома си, докато приятелят ѝ Валери я снима. По-нататък виждаме как духа свещичката на тортата си, заобиколена от своите приятели, както и кадри от купона край басейна на къща, която вероятно е на някой от тях.

В края на видеото партито изглежда се е пренесло в басейна, където Мария и Валери се прегръщат, забавляват и целуват.

В края на април Мария блесна на премиерата на третата част на Marvel-поредицата „Пазители на Галактиката“ (Guardians of the Galaxy Vol.3) в легендарния DolbyTheatre в Холивуд, където традиционно всяка година се провеждат наградите Оскар.

Младата българска актриса излезе на огромната сцена, за да представи лентата, редом до утвърдени имена като Крис Прат, Зоуи Салдана, Брадли Купър и Вин Дизел. А плътно до нея на събитието беше нейният любим Валери.

Мария Бакалова събра погледите на премиерата на „Пазителите на Галактиката“ в Холивуд

На 26 април пък двамата присъстваха на откриването на 18-ия годишен Фестивал на киното за Югоизточна Европа в Writers Guild Theatre в Бевърли Хилс, Калифорния, където позираха с генералния консул на България Бойко Христов.

мария бакалова
Снимка: Getty

Припомняме, че Мария и Валери Йорданов, който стана популярен с участието си в „Игри на волята“ мината година, се запознаха на снимачната площадка на филма „Мръсни ангели“. Снимките на лентата бяха в Солун, като Валери взема участие в проекта като каскадьор, а останалото... е история.

Звездната двойка разкри любовта си на Свети Валентин, а оттогава двамата често споделят сладки моменти от съвместния си живот, въпреки че рядко говорят за любовта си пред медиите.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти