Oh là là! Мария Бакалова и Валери на романтична почивка във френските Алпи

Мария Бакалова и Валери Григоров са на романтично пътешествия във Франция. Звездната двойка сподели сторита в Instagram, на които са отбелязали, че се намират във френските Алпи.

Актрисата и риалити звездата са се разходили из малкото, но китно средновековно градче Ивоар. А след това са покорили и ски пистите в Алпите.

Стана ясно още, че Мария явно е запознала майка си с Валери, защото дамата споделя в профилите си в социалните мрежи снимки на дъщеря ѝ с Валери.

Майката на Валери - олимпийската ни шампионка Мария Гроздева, също вече се познава с Мария, защото двойката присъстваше на модно ревю с нейно участие, за да я подкрепят. Източници споделят, че двете много са си допаднали.

Мария и Валери определено са много влюбени и искат да прекарат всеки възможен момент заедно. Наскоро Бакалова сподели в интервю за "На кафе" колко страхотен е Валери:

„Толкова много се притесняваме, аз мога да играя пред камера само с някакъв чужд текст, а когато става въпрос за такива човешки неща, и аз много се притеснявам!“, обясни с вълнение Мария. И все пак добави: „Той си е най-доброто момче на света!“

Преди да се наслади на френските Алпи, двойката избра да си почива и в България. Двамата бяха засечени във Велинград.

Вижте снимки от почивката на Мария и Валери във Велинград ТУК >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти