Мария Бакалова показа кадри от любовната приказка с Валери в поздрав за рождения му ден

Срамежливата любов между младата холивудска надежда Мария Бакалова и Валери Григоров, когото познаваме от предаването "Игри на волята", вече не е чак толкова срамежлива. Актрисата показа за пръв път моменти от любовната им история с Валери и по всичко личи, че това е една двойка, която истински се радва на времето, прекарано заедно.

Поводът за публикуването на милите кадри в профила на Бакалова в Instagram беше рожденият ден на Валери. "Днес празнуваме, защото ти си се родил. Бъди много здрав, много много много щастлив, смей се много, вълнувай се много, обичай смело, рискувай дръзко и знай, че ти наистина можеш всичко. Имай найййй-яката година досега и нека всяка следваща бъде все по-добра от предишната!" – пожела влюбената до уши актриса на любимия си. 

Редица известни личности, сред които Ваня Щерева и Юлиан Вергов, коментираха умилени под публикацията. 

Мария и Валери направиха първата си публична поява като двойка едва в началото на тази седмица, проговаряйки за пръв път за любовта им пред камерата на „На кафе“.

Поводът да направят първата си публична поява заедно стана модно ревю, на което дефилираха известни дами над 45 години. Сред тях беше и майката на Валери – олимпийската ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева.

Относно това как е пламнала изненадващата за всички любов помежду им, двамата бяха лаконични. „И от двете страни се получи“, призна Валери, пояснявайки: „По време на работа.“

Любовта между Мария и Валери се зароди на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор. 

Цялото ексклузивно интервю на двойката за "На кафе" вижте във видеото.

Вижте снимки от почивката на Мария и Валери във Велинград ТУК >>>

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти