Изненада! Любима участничка от "Един за друг" влезе в "Игри на волята"

Дългоочакваният нов сезон на "Игри на волята" стартира ударно тази събота. Още от самото начало стана ясно, че петият сезон на шоуто ще ни предложи много спиращи дъха битки, изненади и обрати, както и невероятни участници, устремени към голямата победа.

Сред атрактивните нови гладиатори на арената зрителите веднага разпознаха една от своите любимки от друго риалити. Това е Денислава Велкова, която помним от втория сезон на "Един за друг".

единза друг игри на волята
Снимка: NOVA

Тя участва в шоуто през 2021 г. заедно с тогавашния си приятел Даниел, с когото вече не са заедно. Тогава двойката напусна предаването на метри от финала, а много от зрителите виждаха в лицето на Дени истински шампион, достоен за победител. 

Когато участва в "Един за друг", Дени е на 22 и работи като офис мениджър.

Днес, две години след участието в най-романтичното състезание за двойки, тя е мениджър на недвижими имоти. Тренирала е волейбол и е живяла в САЩ, където става капитан на волейболния отбор в гимназията, в която е учила.

В момента има общо над 80 хиляди последователи в Instagram и Tik Tok, като често споделя красиви кадри от ежедневието си и сладки моменти със своите кучета. Спортът е част от живота ѝ, като признава, че обича адреналина и винаги е водена от жаждата за победа. 

Красавицата влезе в "Игри на волята" заедно със своята майка Виолета Стайкова. Освен двете дами на арената на най-екстремното риалити стъпиха още 7 двойки, сред които има романтични партньори, братя, сестри и бащи и дъщери. 

Виолета е на 47 и от повече от 20 години живее във Флорида, САЩ, където притежава агенция за недвижими имоти и менажира къщи на стойност 100 милиона долара.

Занимавала се е с бодибилдинг, а любовта към спорта се пробужда у нея още като дете, защото неин баща е легендата на Левски - Стефан Стайков-Заека.

Минути след като разбрахме, че Дени и майка ѝ ще се състезават в "Игри на волята", стана ясно и на кого са разчитали за специална подготовка за голямото изпитание. Това е участничката от миналия сезон Михаела, която публикува снимка с двете дами в профила си в Instagram, пожелавайки им успех:

Дени веднага коментира поста, като благодари за положения труд и търпение на Михаела, която се занимава с парашутизъм, уингсюски, уейкборд, мотори, катерене и беше един от най-подготвените участници в "Игри на волята IV".

Е, както казахме, изненадите в "Игри на волята" тепърва предстоят, като още във втория епизод вчера, след епична братоубийствена битка, 8 от участниците, влезли като част от двойка, загубиха шанса си да станат част от едно от трите племена.

Въпреки това те ще имат втори шанс да влизане в голямата игра, стига да оцелеят в суровите условия на пуст плаж като племето на Изгубените. 

Същевременно новите племена на Амазонките, Гладиаторите и Старейшините влизат в сблъсък за територия още тази вечер от 20 часа в ефира на NOVA.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти