Честито! Един от участниците в "Игри на волята" 5 се сгоди

Тази година в „Игри на волята“ влязоха 8 двойки, които в момента са разделени – едни станаха част от племената, а техните половинки останаха като Изгубените и обитават Чистилището при екстремни условия.

И докато нямаме търпение да видим как бащи, майки, дъщери, братя и сестри отново се прегръщат и застават рамо до рамо на арената, единствената романтична двойка, която влезе в шоуто, обяви радостната новина за своя годеж.

Преди 2 дни 26-годишният бивш състезател по джудо и настоящ учител учител по физическо възпитание в Сливен Румен Радев се похвали в своя Instagram, че е предложил брак на своята любима.

„Тя каза: ДА ❤️ “, написа към сладката снимка Румен, който в момента е част от Изгубените в предаването и очаква момента да види отново приятелката си Теодора Мудева.

На снимките двамата позират мигове след заветния въпрос и съдбовното „Да“ и изглеждат изключително щастливи. Теодора, която е част от племето на Амазонките, е на 22 години и е носителка на титлата “Мис България” за 2018 година. 

В своя профил в Instagram красавицата от Бургас сподели, че още си спомня колко се е вълнувала преди 5 години, когато е предстояла първата им среща, както и че се е влюбила от пръв поглед. В трогателния пост Теодора написа още:

12
Снимка: NOVA

"Минахме през много, и хубаво, и лошо, преодоляхме трудностите заедно и изплувахме от дъното двамата с теб, хванати за ръце. Ставахме по- силни всеки път. И ето ни днес, щастливи, пред най- близките ни, ти и аз отново, по- добри, по- силни, по-влюбени. Обичам те, Мише! Благодаря, на Господ, че те открих толкова бързо в живота си, благодаря, че те има! И нека това бъде началото на всичко красиво, което ни чака заедно! ❤️"

Двойката качи няколко сторита в Instagram, от които стана ясно, че предложението се е случило в тесен кръг, като свидетели на романтичния момент са били техни близки и роднини.

Оказва се, че Мария Оряшкова, която в момента е капитан на племето на Амазонките, също е била сред тях. А каква ще бъде съдбата на вече бъдещите съпрузи Румен и Теодора в "Игри на волята" – предстои да разберем. 

12
Снимка: NOVA

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти