Изненада! Финалист от "Игри на волята" се ожени

След като през юни шампионът на "Игри на волята" Алекса и бронзовата медалистка по борба от Олимпийските игри в Рио, 2016 г. Елица Янкова станаха съпрузи, изглежда сватбената треска сред миналогодишните герои продължава. 

Точно преди първия съботен епизод на "Игри на волята", финалистът от сезон 4 Филип, който завърши на второ място след Алекса, сподели в своя профил в Instagram, че се е оженил. 

филип игри на волята
Снимка: Instagram @fifoatanasov | NOVA

Новината идва само часове преди Филип да се завърне на арената в "Игри на волята" 5 и да спечели битката за специално място в All Stars сезонa на хитовото риалити. 

филип игри на волята
Снимка: Instagram @fifoatanasov | NOVA

В сторито от специалния си сватбен ден Филип пусна видео от колата, докато пътува заедно с кумовете и красивата булка. 

"Съботно нямаше какво да правим, отиваме да се женим малко", шегува се с щастлива усмивка младоженецът във видеото.

Николай Чакалов и Димитър Лефтеров, които миналата година бяха част от племето на Филип, Безстрашните, също споделиха в социалните мрежи, че са присъствали на сватбата. 

филип игри на волята
Снимка: Instagram @fifoatanasov | NOVA

Те публикуваха кадри от празненството в Instagram, от които стана ясно, че всички гости са гледали на живо победата на Филип тази вечер в ефира на NOVA. 

филип игри на волята
Снимка: Instagram @nikichakalow

30-годишният Филип от София по професия е електроинженер, но се занимава още с плуване, кросфит, бойни спортове, ски и джетове. Притежава отличия в пет различни спорта. А красавицата, която владее сърцето на един от фаворитите в "Игри на волята" 4, се казва Маринела. 

В началото на месеца Филип разкри, че ще се жени, в „Черешката на тортата“ по NOVA. Тогава някои от участниците от предишния сезон на най-екстремното риалити гостуваха на победителя Алекса и жена му Елица Янкова в Белград.

По време на вечерята Алекса попита гостите дали на някого му предстои сватба, при което Филип призна, че в близко бъдеще ще се сдобие с халка. „Скоро ще станеш властелинът на пръстена“, отбеляза Алекса.

"Дано не стяга много тоя пръстен", пошегува се тогава Филип и призна, че вече всичко е готово за сватбения ден и той предстои съвсем скоро. 

"Стъпката да създам семейство е напълно нормална, аз съм на такава възраст, имам човек до себе си, така че е напълно в реда на нещата", обясни с вълнение Филип в "Черешката на тортата". 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти