Голям дразнител или голям мислител: докъде ще стигне стратегията на Вальо в "Игри на волята"

Още първата седмица в отбора на Старейшините в сезон 5 на "Игри на волята", а и като цяло сред всички участници, един човек се открои по не особено позитивен начин. При самото си влизане 48-годишният шампион по културизъм Валентин Петров изглеждаше като напълно положителен и ведър образ, който няма да създаде проблеми, но бързо се доказа като особено голямо изпитание за нервите на останалите. 

Вальо предприе някои стратегически ходове, които лесно бяха разкрити от съотборниците му, и се оказаха безрезултатни. Културистът беше разобличен най-вече от Виолета, която изобщо не се притеснява да каже в очите му всичко, което мисли за него и за опитите му да манипулира играчите и играта.

Непостоянното отношение на Вальо към някои от мъжете беше повод той да бъде наречен няколкократно лицемер, което той не приема никак леко, а опитите му да влияе по задкулисен начин на това кой да бъде избран за капитан и кой да отиде на елиминационна битка го превърнаха в персона нон грата в отбора на Старейшините. 

Като допълнение към всичко това идват и безкрайните философски монолози на Вальо, които не му печелят съюзници и не го открояват като лидер, а само отегчават и дразнят съотборниците му.

По всичко личи, че в момента Вальо е човекът в най-неизгодна позиция в отбора на Старейшините. Почвата под краката му се клати и при евентуални номинации той със сигурност ще бъде мишена.

До момента най-сигурният коз в ръката му изглежда е Момчил, който миналата седмица успя да се завърне триумфално в отбора след като отстрани от играта Туньо. Вальо направи много стъпки, за да се сближи със софтуерния инженер от София, но все още не е съвсем ясно каква е позицията на Момчи относно Вальо и дали той е склонен да играе в коалиция с него, особено след като във вчерашния епизод стана ясно, че към Старейшините ще се присъедини братът на Момчил - Васил. 

След като си извоюва място в играта след тежко съревнование с членовете на отбор Изгубени, Васил не само се очаква да обедини сили с брат си, но и да изпрати един от Старейшините в неприветливия лагер на Изгубените, където в момента се намира и дъщерята на Вальо - Елена. За момента има немалък шанс стратегията на Вальо да го отведе при дъщеря му, освен ако Момчил и Васил не изберат да го запазят като сигурен съюзник. 

Всичко зависи от избора на Васил, който ще научим тази вечер в новия епизод на "Игри на волята" по NOVA - точно в 21:00.

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти