Оряшкова ще бъде кума на сватбата на Румен Радев и Мудева от "Игри на волята"?

През уикенда стана ясно, че Румен Радев и Теодора Мудева, които бяха провъзгласени за Ромео и Жулиета на сезон 5 на "Игри на волята", ще станат семейство. Румен предложи брак на своята половинка по изключително романтичен начин, а тя каза "ДА!". 

Изглежда обаче, че в щастливата приказка на 26-годишният бивш състезател по джудо и 22-годишната носителка на титлата “Мис България” 2018 ще бъде замесен още един участник от тазгодишния сезон на "Игри на волята" - Мария Оряшкова, с която Мудева е заедно в отбор Амазонки. 

От сторитата, качени от двойката в Инстаграм, разбрахме, че предложението се е случило в тесен кръг от близки приятели и роднини.

Явно за такава вече смятат и Оряшкова, защото тя не само че присъстваше радостното събитие, но дори беше на един от кадрите след предложението заедно с Румен и Теодора и също като тях беше облечена в бяло. С усмивка на лице тримата се прегръщат и позират за снимка!

Всичко това ни кара да си мислим, че Оряшкова и бъдещите семейство Радеви са се сближили толкова много по време на участието си в 'Игри на волята", че спортистката се е превърнала в техния избор за кума на сватбата. 

Остава да разберем как се е развила очевидната близост между Оряшкова, Мудева и Румен Радев в играта. 

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във четвъртък, 14 септември, от 21:00 часа по NOVA.

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти