Мадона иска да има от всичко и по много

Мадона по време на тазгодишния кинофестивал във Венеция
Снимка: БГНЕС

Има ли нещо, с което тази 53-годишна американка не може да се справи. Май отговорът е отрицателен, но тепърва ще имаме възможност да коментираме до колко успешен е и режисьорският дебют на Мадона с лентата W.E., която тя представи за първи път на
68-я кинофестивал във Венеция провел се преди броени дни.

Освен на широкия екран, поп иконата се изявява със завиден замах и като грижовна майка на 14-годишната Лурдес, 11-годишния Роко и осиновените Мърси и Дейвид, които са съответно на шест и пет години. Близка до тяхната възраст е и тази на нейния приятел Брахим Зайбат, който е едва на невръстните 24. Двамата са заедно от година, но съдейки и по нейната предишна забивка с бразилския младок Хесус Луз, напоследък ''материалното момиче'' се чувства все по-енергично в компанията на партньори, чиито години са поне с тридесет по-малко от тези на музикалната диктаторка.

''Можеш да имаш всичко, но не очаквай да имаш здрав сън. Аз имам трите най-ценни неща за мен като любов, деца и работа. Късметлийка съм и не мога да си представя живота без моите синове и дъщери. Ще оцелея без мъж, липса на творчески пориви и пълен график с ангажименти, но не и без децата си'', споделя певицата.

Русата амбиция, която е продала над 300 млн. копия от единадесетте си албума до този момент допълва още, че с напредването на възрастта се е научила да прави повече компромиси, за да има по-ползотворни отношения с мъжете. Тя съветва, че ако не искаме да останем сами до края на житейския си път, трябва да се научим да отстъпваме и да сме готови на малко повече жертви в името на другия.

В най-новия си проект W.E., Мадона разказва историята на британския крал Едуард VIII, който се отказва от трона в името на връзката си с 2 пъти развеждалата се американка Уолис Симпсън. Изпълнителката, която е носител на 7 награди ''Грами'' споделя защо е избрала да филмира този сюжет с думите: ''Всяка жена би се влюбила в мъж, който ще даде всичко за нея, но това е само първоначалното опиянение от факта, че човекът, който се е отказал от цяло кралство заради теб, те обрича на вечна изолация, защото непрекъснато ще трябва да се държиш с него като с истински крал".

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти