Изкуство на арената: коя е художничката зад красивите пъзели в „Игри на волята“

Едва ли сме единствените, които се възхищаваме освен на сложността на пъзелите и декора в „Игри на волята“, но и на красивата им изработка. Затова днес решихме да ви разкрием чия е талантливата ръка, която изработва тези невероятни картини!

От Instagram профила ѝ разбираме, че се казва Елвира и че рисува част от пъзелите и декорите в предаването още от първия му сезон през 2019 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •ELVIRART• (@elviraart_)

Помните ли териториалната битка от миналия понеделник и трите огромни пъзела с дракони на тях? Те отново са дело на Елвира и от снимките в социалната мрежа виждаме колко труд е положила художничката на самия терен на предаването специално за тази игра.

Други от пъзелите пък художничката е изработила в студио, както можем да видим по някои от снимките ѝ от 2019 и първи сезон на приключенското предаване.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •ELVIRART• (@elviraart_)

Освен с работата си за „Игри на волята“, виждаме, че Елвира е наистина много талантлива и креативна и също така рисува картини, дрехи, обувки, дори татуировки.

Какво предстои да се случи на днешната териториална битка - гледайте само по NOVA от 20:00!

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти