Обидата остава: на кого са все още сърдити Мани, Фейгин и Илиян?

След като Алекса от Резервите успя да се пребори за последното място в „Игри на волята“, силите определено се обърнаха и това се видя още с първите битки миналата седмица. Винаги усмихнатият сърбин успя да вдъхне нови сили на Супергероите и те бързо поведоха със серия забележителни победи. Първо капитанът Мани успя да спечели капитанската битка и да нахрани племето, а след това сините се пребориха и на двете елиминационни, успявайки да се запазят в пълен състав.

Под видимо спокойното им настроение обаче се заформят нови конфликти и това стана ясно още с пристигането на Алекса. Цецо, Виктория и Гого не се забавиха да придърпат новия си съплеменник край реката, за да го въведат в ситуацията на племето и двете враждуващи коалиции. Докато обясняваха положението, Цветан успя да опише ситуацията с няколко цветущи фрази:

„Онези там са само зелени лимони“ и „Гого също осъзна, че няма място там, при другите утайки“, визирайки Мани, Фейгин, Илиян и Касим.

Веднага след тези реплики обаче Мани безапелационно смаза капитаните на другите два отбора - Филип и Генчо, а след това поведе племето в победна серия, запазвайки го цяло.

Месеци след финала на „Игри на волята“, когато участниците от всички племена редовно се събират, за да гледат заедно предаването и очевидно поддържат приятелски отношения, обидата на Цецо явно все още не е забравена.

В неделя Мануела сподели забавна снимка, на която с Александра и Илиян явно се забавляват с разкрасителни процедури и смешни физиономии, а текстът към селфито им гласи: „Добро утро от утайките и зелените лимони“.

Думите на високия Цецо очевидно са засегнали съотборниците му от Супергероите и дори след края на формата тримата приятели са приели навътре острата му реакция, която беше излъчена миналата седмица.

ТЕСТ: В кое племе в „Игри на волята“ трябва да влезеш?

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти