„Игри на волята“ или шоуто на Купидон? Цели три двойки се заформят в предаването

И преди сме ставали свидетели на зараждаща се любов в различни телевизионни формати, но тазгодишните „Игри на волята“ определено успяват да изненадат зрителите с романтичните трепети между някои от участниците.

Най-очевидната и очаквана завръзка беше тази между чаровната танцьорка Мирела и музиканта Лефтеров от отбора на Безстрашните, за които стана ясно още от първи епизод, че до скоро са имали връзка в реалния живот. Не малко зрители очакваха с нетърпение чувствата между тях да се разпалят отново, особено след като самият Лефтеров призна във визитката си, че все още има чувства към синеоката красавица. Но до момента единственият момент на близост беше напрегнатият им разговор относно коалициите, в които двамата участват.

Тук идва и голямата изненада: любов в жълтия отбор ще има, но не между Мирела и Димитър! В картинката влиза и Валери, синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева. В промото за днешния епизод между двамата очевидно започват да прехвърчат искри и дори ще станем свидетели на първи моменти на близост помежду им.

В профилите в социалните мрежи на няколко от участниците забелязваме, че Мирела и Валери са винаги близо един до друг, на някои снимки са дори прегърнати, докато Лефтеров стои встрани.

В епизода в петък зрителите останаха истински шокирани, когато Велислава разкри за симпатиите между Фейгин от Супергероите и Георги от Непобедимите. Макар никой друг да не е забелязал преди това какъвто и да е намек за зараждащи се чувства между 21-годишния шампион по плуване и 19-годишната шампионка по фигурно пързаляне, именно Велислава беше тази, която предаде няколко романтични послания между двамата точно преди да напусне предаването.

Тя първа забеляза, че двамата се заглеждат на арената по време на игрите и си разменят усмивки, затова реши да вземе нещата в свои ръце и преди елиминационната битка успя да предаде на Георги поздравите на нежното създание от синия отбор. Нито Георги, нито Фейгин отрекоха, че имат симпатии един към друг, а когато и водещите попитаха директно плувеца дали има тръпка, той отговори: „Така се очертава.“

Третата двойка в предаването, която следим с интерес от известно време, са Цветан и Виктория от Супергероите. От самото начало на формата двамата се разбират доста добре, но дали помежду им има само приятелство, както твърди и самата Вики под една своя снимка в Instagram?

За никого не стана скрита малката целувка по време на играта с валерите - докато Вики трябваше да запази баланс отгоре, Цецо крепеше валерите и нежно целуна ръката ѝ.

Не е тайна, че двамата играят в коалиция и често се подкрепят един друг, тъй като се познават още преди формата покрай кариерите си във волейбола. Засега в профилите им в социалните мрежи липсват издайнически снимки, но тепърва предстои да разберем какво ще се случи помежду им във формата (а и извън него).

Как ще се развият отношенията между трите двойки и кой отбор ще се пребори за резиденцията тази седмица - не пропускайте днес от 20:00 ч. по NOVA! 


Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти