Съвременна Пепеляшка или скромна родопчанка – коя е Мирослава от „Игри на волята“?

Запомнихме я с репликата „Дупето ми знае 2 и 200“ още от визитката ѝ за старта на „Игри на волята“ и не крием, че първото ни впечатление за нея беше доста... различно.

В епизода от този четвъртък в племето на Непобедимите настъпи раздор след проведения съвет, а на мушката на мъжката коалиция попадна именно Мирослава, която смело заяви, че не се е поддала на манипулациите и схемите им. Естествено, тя беше и първата номинирана от тяхното племе за тази седмица, но дали ще успее да докаже силата си и да отстрани също номинирания Аспарух, както се закани – предстои да разберем тази вечер.

Но коя всъщност е Мирослава извън „Игри на волята“?

Мирослава Профирова е съвременната Пепеляшка, която от Златоград в Родопите се издига до съпруга на богат земеделец. Самата тя заяви във визитката си, че притежава сексапил, но не парадира с това, кара кола последен модел, но не е кифла. Със съпруга си имат огромно имение с частен басейн и фитнес.

Във визитката си Мирослава се похвали, че има добър и красив мъж, който я обича и дава всичко за нея. Семейството му е сред най-големите зърнопроизводители и обработва хиляди декари край Плевен. Двамата имат две момчета – на 2 и на 8 години, и както разбрахме от епизода снощи, те са единствените двама мъже на този свят, които могат да я манипулират.

Мирослава заяви смело, че влиза в „Игри на волята“, за да докаже, че богатите не са за подценяване.

Напук на очакванията на голяма част от зрителите, 35-годишната красавица успя да разбие на пух и прах образа, заложен в представянето ѝ. Мирослава се представя доста добре в игрите, не се поддаде на коалициите на мъжете и интригите на Зорница и Звезделина и беше единствената, която защити и подкрепи Елица. Очевидно не се страхува да влиза в пререкания и да отстоява мнението си и е умерена в начина, по който говори.

Дори изказването ѝ, че не се е раздала на максимум на елиминационната битка миналата седмица, беше хитър стратегически ход, както стана ясно и от епизода снощи. След като се разстрои след съвета и другите жени от племето я успокояваха, Мирослава разкри и очевидната истина, че една от жените в Непобедимите тайно доносничи на коалицията Генчо-Аспарух-Георги:

„Единствените хора, с които съм споделила, че по някакъв начин вътрешно съм искала този пъзел да не бъде нареден, това сте само вие [Зорница и Звезделина].“

По-рано на съвета, когато Генчо заяви, че е чул, че тя умишлено е саботирала играта, Мирослава го контрира: „И откъде си чул? В задния двор?“, а Генчо не отрече, че „едно пиленце му е казало“.

Ще успее ли Мирослава да елиминира Аспарух в битката днес и да се завърне триумфално в племето си – гледайте тази вечер от 21:00 по NOVA!


Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти