Храната на раздора: ето защо Георги предизвика такъв скандал в „Игри на волята“ с избора си

Ако сте изправени пред дилемата дали да вземете предимство за цялото си племе, което обаче не знаете какво крои зад гърба ви, или лична облага, която знаете, че ще ви изтласка напред, но и ще ви навлече гнева на съотборниците ви - какво бихте избрали?

Е, за Георги от Непобедимите очевидно злобните коментари и погледи на другите въобще не го вълнуват и, признаваме, малко му завиждаме за дебелата кожа! Ако си спомняте, преди две седмици Георги беше избран за капитан на племето си и той наистина успя да се докаже на арената на капитанската битка. Само че вместо предимство за племето, се върна с… обещанието да е сит до края на участието си в предаването. И макар съотборниците му тогава да реагираха със смесени чувства и небрежен смях, сега настроението им е съвсем друго.

Тази седмица Непобедимите изгубиха битката за територия и от резиденцията попаднаха директно на дъното на класацията - в мизерните условия на реката, където поне имат огън, оставен им от Супергероите. За Георги това обаче не е никакъв проблем - 21-годишният плувец само за първия им ден там похапна 8 понички за закуска, пица за обяд и риба с картофена салата за вечеря. И всичко това пред озверелите и нещастни погледи на съплеменниците си.

Ясно е, че условието на личното му предимство е да се храни пред другите, но отношението на Георги откровено подразни и разяри Непобедимите. Той съвсем открито каза, че не му е проблем да похапва пред тях, нито пък да коментира колко е вкусно или колко му е тежко от преяждане.

А докато Звезделина буквално го изпепеляваше с поглед, Георги не устоя на изкушението да изтъкне положението си като огромно предимство за племето, тъй като на предстоящата елиминационна битка той ще изнесе играта на сития си гръб.

Дали ще успее да се пребори за тях, предстои да разберем, но преди това нека си припомним за една сходна ситуация от втория сезон на „Игри на волята“ през 2020, когато Екатерина закупи пободно предимство, но не за себе си, а за сестра си Йоанна.

По-малката сестра тогава категорично отказа да се възползва от предоставеното ѝ преимущество, независимо че преди това беше гладувала дълго и че тази награда ѝ е предоставена от друг, без да ощетява племето. 22-годишното момиче направи силно впечатление с волята си, поставяйки племето пред личните си нужди, нищо че по това време не беше в отлични отношения със съотборниците си.

Ето защо егоистичното поведение на Георги определено не се хареса на зрителите, които го заляха с негативни коментари в социалните мрежи: „Признавам му го, голямо перде е“, „Това е вече нечовешко чувство“, „Държанието му е супер нагло!“, „Брутално бе като каза „ей тая последната поничка ще ме затрудни...шегувам се“, „Много глупаво и арогантно отношение!“, коментират ядосаните зрители.

Дали богатото меню няма да му донесе номинация, ако не успее да спечели на арената днес? Гледайте номинационната битка тази вечер от 21:00 по NOVA!

ТЕСТ: В кое племе в „Игри на волята“ трябва да влезеш?

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти