Гъвкав и пластичен: можете ли да познаете какъв е скритият талант на Филип от „Игри на волята“?

Вероятно вече сте запознати с всеки един от участниците в „Игри на волята“, но помните ли визитката на Филип, който беше част от Резервите, но и първи се пребори за място в племето на Безстрашните?

Фифо е на 29 години, електроинженер от София, има отличия в пет различни спорта, а хобитата му включват плуване, кросфит, бойни спортове, ски, джетове... и още нещо, за което вероятно дори не подозирате!

Ако разгледате профила му в Instagram, ще видите много снимки от залата, от спортни състезания, от участия в реклами, музикални видеоклипове. Фифо определено показва завидна физическа форма и перфектно тяло и не се срамува да го показва.

За това свидетелства и скритият му талант – електроинженерът наелектризира женската аудитория като част от танцова формация Бумбук! Оказва се, че Фифо е и доста добър танцьор и определено успява да привлече погледите с гъвкавите си танци в стил “Magic Mike”.

Признаваме, че сме изненадани от уменията му, тъй като в „Игри на волята“ се показва като сдържан и премерен участник, който залага повече на индивидуалната игра, и не се страхува да влиза в конфронтации, когато не е съгласен с мнението и идеите на другите. Но ето че за пореден път поговорката за тихите води, които се оказват най-дълбоки, е отново вярна!

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти