Помните ли ги? Ето как изглеждат днес актьорите от сериала "Туин Пийкс"

„Кой уби Лора Палмър?“ беше въпрос, който тормозеше умовете на милиони зрители в един славен период от историята на телевизията. В наши дни публиката е разглезена от множестно избори, когато става дума за висококачествени, престижни телевизионни предавания.

Лесно е да се забрави на фона на днешните огромни продукции, но преди около 30 години „Туин Пийкс“ беше на върха на иновациите в телевизията.

Туин Пийкс
Снимка: wikipedia.org

С прочутия Дейвид Линч, създател и режисьор на сериала, "Туин Пийкс" беше по-кинематографичен от всяко телевизионно шоу преди него и успя да влезе в умовете на хората по начин, който ги вълнува и до днес.

Този сериал, който се завърта около мистериозното убийство на красивата ученичка Лора Палмър започна като интимен поглед към скръбта в един малък град, но почти веднага разшири обхвата си.

Сюрреалистичната логика на сънищата и уникално изкривената митология на поредицата поставят „Туин Пийкс“ далеч от всичко друго, което някога се е излъчвало от малкия екран. 

Нека се върнем към някои от най-забележителните имена в актьорския състав на "Туин Пийкс" 34 години след излъчването на първия епизод на сериала и видим как са се променили:

Ето как изглеждат днес актьорите от сериала "Туин Пийкс"

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти