Помните ли ги? Ето как изглеждат днес актрисите от сапунените сериали от 90-те

теленовели
Снимка: Facebook | Instagram

Елиза Христакиева

Помните 90-те години, нали? Дори който няма много ясни спомени, няма как да не е слушал за онова вълшебно време, което беше преди по-малко от 30 години, но изглежда сякаш на цяла галактика разстояние от днешния свят.

Тогава нямахме компютър в джоба си, всъщност нямахме такъв дори у дома. Светът достигаше до нас през малкия екран, при това чрез твърде ограничен брой телевизии.

Това обаче имаше своя неповторим чар. Трябваше семейният съвет да реши какво да се гледа и никой не зяпаше разсеяно другаде. Предаванията и сериалите по телевизията бяха единственото средство за забавление (освен безкрайните игри пред блока и на двора, но това е друга тема).

тв
Снимка: iStock

Това забавление събираше всички пред малкия екран, сплотяваше цялото семейство и го караше да се вълнува с трепетите и премеждията на героите от сериалите.

Теленовелите бяха наивни, предсказуеми и понякога дори трагикомични, но вършеха своята работа – разсейваха родителите от проблемите и безпаричието, учеха децата на добродетели (все пак злодеите винаги биваха наказани) и ни пренасяха в един друг свят.

И въпреки всичките слабости на сапунените сериали, все още помним някои изключително красиви актриси, които владееха сърцата и на сантименталните домакини, и на резервираните им съпрузи.

Техните емблематични роли в теленовелите ги правят известни в много държави по света. А дали са продължили да се занимават с актьорство и какво представлява животът им днес – разказваме в галерията:

Ето как изглеждат актрисите от сапунените сериали от 90-те

 

Вижте още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти