Мани има близначка, участвала в предишен сезон на „Игри на волята“?

Дълги руси коси, светли очи, нисък ръст, кукленско излъчване - да, две участнички от „Игри на волята“ са досущ като сестри близначки!

Можете ли да отгатнете кои са те? Даваме ви жокер - едната е Мануела, която е в отбора на Супергероите, на 25 години е, родена в Карлово, но живее и работи във Великобритания като физиотерапевт. Във визитката си чаровната Мани не спомена да има известни роднини, ето защо и толкова се изненадахме, когато видяхме забавното видео в личния ѝ Instagram, под което беше написала “twins” (близначки).

Всичко е в кръга на шегата, разбира се - Мани и Елизабет от трети сезон на „Игри на волята“ не са истински сестри, но наистина си приличат поразително! Особено когато са оформили косите си по еднакъв начин и са се преоблекли в състезателните си екипи от предаването.

Последователите им също забелязаха приликата и коментираха „Като сестрички сте!“, „Колко много си приличат“, а един от феновете дори шеговито ги нарече „Миньоните“. Мани и Елизабет явно са близки приятелки в живота и често ги забелязваме заедно на снимки от събирания и партита, които участниците от новия сезон си организират.

Двете обаче не са единствените участници, които са завързали приятелство между новия и предния сезон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa

Мирела от Безстрашните и Габриела от трети сезон на предаването също са добри приятелки и редовно споделят в социалните мрежи снимки и видеа заедно. Също като Елизабет, Габриела е част от компанията на състезателите от четвърти сезон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa

Стратимир, който участва миналата година в предаването и беше част от племето на Приключенците, пък е „скритият коз в 4-и сезон“, както сам се нарече под снимка, на която виждаме, че Валери, Мирела, Лефтеров, Чакалов и Георги са на разходка до Боянския водопад след края на формата.

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти