Романтично признание в „Игри на волята“: Фейгин и Георги разкриха в какви отношения са

Ако сте имали някакви съмнения за симпатиите между Фейгин от Супергероите и Георги от Непобедимите, вече всичко е повече от ясно!

Миналата седмица Велислава от синия отбор разкри за симпатиите между двамата участници от враждуващи племена. Макар никой друг да не е забелязал преди това какъвто и да е намек за зараждащи се чувства между 21-годишния шампион по плуване и 19-годишната шампионка по фигурно пързаляне, именно Велислава беше тази, която предаде няколко романтични послания между двамата точно преди да напусне предаването.

► „Игри на волята“ или шоуто на Купидон? Цели три двойки се заформят в предаването

Нито Георги, нито Фейгин отрекоха, че имат симпатии един към друг, а когато и водещите попитаха директно плувеца дали има тръпка, той отговори: „Така се очертава.“

В епизода от вторник се стигна до още повече разкрития и признания, след като водещите продължиха с неудобните въпроси, след като Елица от Непобедимите намекна за „други проблясъци на любов от синьо към червено“.

„Жорката си я е заплюл, говореше колко много харесва русото, невинното, чистото“, разкри ги Елица.

„Засега е това, нямам какво да допълня, а и не ми се е удало възможност за повече“, призна си и самият Георги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)

Оказва се, че именно той е направил първата крачка. „Покани ме на среща“, разкри фигуристката пред шокираните погледи на съотборници и водещи. И това не е всичко – поканата всъщност е била още преди предаването да стартира и двамата са вечеряли заедно! Първата среща явно е минала доста успешно, след като двамата не спират да се гледат на арената и да си разменят усмивки.

„Със сигурност ще се зарадвам, ако има втора среща с Георги и може би това ще стане дори тук, в „Игри на волята“, сподели пред камерите 19-годишната Александра.

Засега в социалните мрежи липсват снимки, които да загатват дали пламъкът помежду им е продължил и след края на шоуто, но явно и двамата са в една компания и често се събират с други участници от тазгодишните на „Игри на волята“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти