С перфектна фигура и широка усмивка: вижте скандалната Веселина от „Игри на волята“ на младини

„На 42 като на 18! Тя има безброй силни страни. Ако някой ѝ се опре, плажната ивица ще му се стори тясна. Нито кака, нито леля, нито мамчето, нито пък баба. Тя е просто Веселина!“

Сещате се за кого говорим - точно така се представи русата фурия при влизането си в „Игри на волята“, когато обаче попадна в отбора на Резервите. Все пак Веси успя да стигне до същинската игра, макар и с повечко късмет и благодарение на стратегията на Алекса, а сега е в центъра на почти всяка кавга с пиперливия си език.

Именно това беше и причината във вчерашния епизод Веселина да е номинирана на съвета заедно с Мирослава. Непобедимите за втора поредна седмица изпращат участници на елиминационна битка, като този път 42-годишната художничка не успя да избегне мерника на по-голямата част от племето.

► Съвременна Пепеляшка или скромна родопчанка – коя е Мирослава от „Игри на волята“?

Въпреки че в битките тази седмица със слабо представяне се откроиха участници като Звезделина, Зорница ядоса всички с двойната си игра, а Георги нажежи обстановката до краен предел с менюто си на Реката, изкупителните жертви на съвета се оказаха Мирослава, която беше номинирана и миналата седмица, и Веселина, която беше набедена за слабо звено.

► Храната на раздора: ето защо Георги предизвика такъв скандал в „Игри на волята“ с избора си

„Ох, хитрецо, ако искаш да ти се доказвам, ще ме сложиш в битката, а няма да ме номинираш, бонбонче сладко!“, избухна Веси срещу аргументите на Георги, който опита да оправдае номинацията си.

Веси отново не остана длъжна на никого от племето, след като беше изпратена на елиминационна битка, докато Звезди мина между капките, заради контузията в коляното си.

„Не, Георги, ти никак не си стратег, ти си яко куха лейка и си дошъл тук да си показваш чара.“

Именно хапливите коментари на художничката и пълната липса на страх от открити конфронтации ѝ спечелиха доста негативни точки от другите участници и я превърнаха в лесна мишена за номинации.

Изглежда, че на младини Веси е била същото огън момиче, провокиращо както с характер, така и с визия. В Instagram артистичната Веселина е публикувала свои снимки, които явно са от участие в конкурс за бодибилдинг. На тях тя е с дълга къдрава черна коса, златист бански и безупречна фигура.

Във визитката си Веси разказа, че сега се занимава с плуване, мода и изработка на бижута и аксесоари, но явно дори след години е запазила перфектната си фигура.

Дали Веселина ще успее да пребори Мирослава и двамата номинирани от племето на Безстрашните - гледайте тази вечер по NOVA!

ТЕСТ: В кое племе в „Игри на волята“ трябва да влезеш?

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти