Враждата продължава: Аспарух избухна с нови провокации срещу Алекса

Тъкмо когато си мислехме, че напрежението между двамата участници от „Игри на волята“ е утихнало, се оказва, че Аспарух далеч не е забравил заканите си срещу сърбина.

Но къде започна всичко? Преди дни в социалните мрежи се разрази конфликт между Аспарух и Алекса, за което разбрахме от снимките на чатове, публикувани в профила на сръбския борец, на които се вижда, че двамата си отправят свирепи закани. Така нареченият Пух от племето на Непобедимите се закани да отмъсти на Алекса за думите му по време на битката. Тогава половинката на Елица обвини червеното племе, че се крие зад жените си, изпращайки ги на елиминационни битки, вместо да ги пази и защитава.

Аспарух, който напусна предаването миналата седмица, явно е приел доста навътре думите му, след като дори си позволи да отправи смъртни заплахи на Алекса, месеци след края на снимките на формата.

По-късно силовият атлет явно съжали за реакцията си и в подкаста на Чакалов от Безстрашните призна, че може би е прекалил с думите си, но все пак иска двамата да се изправят един срещу друг в легитимен мач в клетка, за да премерят силите си.

Тъкмо когато страстите се бяха уталожили обаче, Аспарух избухна отново, този път със стори в личния си Instagram.

„Айде, всички са мишки и всеки ще яде бой от Алекса. Алекса мъжкар, Алекса президент! Само където имам въпрос с повишена трудност! Защо тези неща ги говори само на синхрони, но не и в лицето?!“

Аспарух Алекса Игри на волята
Снимка: Instagram/@asparuh_totev

Поводът този път беше конфликтът от снощния епизод в племето на Супергероите, когато Алекса обвини Илиян, че брои залъците на всеки и не спира да следи големината на порциите, докато Гого готви на Стопанството. Аспарух не пропусна да използва момента и да коментира ситуацията, отбелязвайки в сторито си и Алекса, и Илиян.

Засега Алекса не е отговорил на провокацията, докато Илиян си сподели коментара на Пух, явно радвайки се, че бившият участник е на негова страна в конфликта.

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти