Модел или перфектна домакиня? И двете! Вижте с какви умения Джаферович изненада последователите си

Седмиците в стопанството явно се отразяват добре на Евгения Джаферович от отбора на Безстрашните в „Игри на волята“. Майка, съпруга, домакиня, бизнес дама – тя умее да съчетава всички тези роли в живота си и поредното доказателство за това е веселият кадър, който си сподели в Instagram.

Между двете снимки от колажа има разлика 4 дни. На едната виждаме Жени в красива черна рокля, високи токчета, безупречен грим и искряща усмивка. А на другата – по клин и тениска, с бира в ръка, няколко щайги чушки за печене и... още по-широка усмивка!

„От бляскав вечерен тоалет за седмицата на модата в Милано до чехли и печене на чушки“, гласи забавният надпис към снимките, от които става ясно, че в село Бобен тече усилена подготовка на айвар за зимата.

Илиян от отбора на Супергероите закачливо е коментирал публикацията ѝ: „Добре ти се отразяват седмиците на стопанството“, а Джаферович му отговаря: „Там е най-хубаво!!!“

Последователите ѝ в социалната мрежа също останаха очаровани от уменията ѝ: „На село е супер и виж как ти отива да печеш чушки, браво“ и „Ето това също трябва да се показва в социалните мрежи!“ са само част от позитивните коментари.

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA.  Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: „Игри на волята“ или шоуто на Купидон? Цели три двойки се заформят в предаването

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти