Огненият Марс влиза в Риби: действайте смело и отворете сърцето си

Дни след като започна новата астрологична година, в днес Марс влиза в Риби, където ще остане чак до края на април.

Управителят на зодия Овен, Марс, представлява стремежа ни да предприемаме действия. Той символизира и събужда нашите смелост, амбиция и стремеж към утвърждаване.

Подобно на самия знак Овен, Марс повишава силата на нашите желания, точно както усилва нашата жизнена сила да изискваме и да сбъдваме тези желания. Какво обаче се случва с тази планета в знака на Рибите?

Ето кой е най-опасният ден за всяка зодия през 2024 г.

На първо място водният знак ще успокои донякъде стихийната енергия на Марс. Това значи, че ще сте отворени за по-духовни преживявания и общуване. На преден план ще излязат състраданието и съпричастността към околните.

Мистичните Риби винаги ни въвеждат в света на нашите сънища, мечти, интуиция и подсъзнание, а Марс насочва нашета жизнена сила към тяхното реално проявление. Затова и периодът може да доведе до ползотворни начинания и успешни проекти.

Затова и докато е в Риби, Марс свързва нашите съзнателни желания с тези на нашата душа. Астролозите смятат този период за благоприятен за нови и важни начинания, тъй като ще се радваме на хармония между желанието и силата да действаме.

Марс остава в Риби до 30 април 2024 г. До тогава ще продължи и танцът между енергийното и осезаемото. Ако сте изправени пред избор, обърнете се към източници на духовни напътствия, за да вземете решение.

► Април 2024г.: Очаква ни умопомрачителен брой съдбоносни астро събития

Имайте предвид, че в негативното си проявление енергията на Марс и знака Риби може да донесе кратки моменти на нерешителност.

Ако имате такива, но чувствате енергията да действате кардинално, отделете време да вземете добре обмислено решение.

Марс в Риби насърчава и смелостта чрез самосъстрадание, както и емпатията към другите. Внимавайте в комуникацията обаче и не се предоверявайте на хора, които не са доказали във времето лоялността си към вас. Също така не давайте непоискани съвети и не предлагайте помощта си излишно. Възможно е жестовете ви да не бъдат оценени правилно.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти