Април 2024г.: Очаква ни умопомрачителен брой съдбоносни астро събития

астрология
Снимка: iStock

Затъмнение в Овен и Пълнолуние в Скорпион, Стелиум от планети в Телец – изглежда, че идващият месец ще преобърне напълно съдбите ни. 

Периоди като този не се случват много често. Броят на астрологичните събития, които могат напълно да променят съдбата на човек през април 2024 г., е просто умопомрачителен. 

астрология
Снимка: iStock

Всичко започва на 1 април , когато настъпва средата между затъмненията. Именно в този ден са възможни събития, които ще бъдат от най-внезапно и кармично естество. Вероятно ще са свързани с отношенията, защото оста на затъмненията е в знаците Овен-Везни, които управляват сферата на чувствата. 

След това, на 8 април , ще имаме Затъмнение и Новолуние в Овен, които ще бъдат отговорни за доста мощен напредък, свързан с личните интереси. Например, някой може егоистично да реализира свой проект или да започне връзка. 

След това, на Деня на авиацията, 12 април , ще има свързване на Меркурий и Слънцето в Овен, което поражда скрити и мистериозни връзки или идеи. 

Кой урок трябва да научите през 2024 според зодията

На 18 април Венера се свързва с възела на бъдещето - на този ден много хора могат да срещнат своята сродна душа или да започнат драматични промени в съществуващите отношения. 

Но едно от основните събития не само за април, но и за цялата година ще бъде съвпадът на Уран и Юпитер в Телец, заедно със Стелиума на планетите. Това е енергия на драстични финансови промени, които могат да засегнат буквално всички хора. Събитието започва на 18 април и ще продължи до 21 април. 

астрология
Снимка: iStock

А месецът завършва с мощно Пълнолуние в Скорпион на 24 април, което ще бъде свързано с промени във финансовата и интимната сфера. Така че някои могат да имат неочаквани разходи, а други да прекратят дълга интимна връзка. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти