Тайното споразумение между Хари и Уилям за децата в кралското семейство

Хари и брат му принц Уилям на този етап имат много различия и разногласия, изострени най-вече от книгата на херцога на Съсекс "Резервен", в която той разкри много семейни тайни, включително предполагаеми физически конфликти между него и по-големия му брат.

Има обаче една област, в която двамата са напълно единодушни - начинът, по който възпитават децата си.

Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт

Принц Уилям и принц Хари са отгледани в любяща семейна среда в Кенсингтънския дворец в Лондон. Те са получили образование от най-добрите частни училища във Великобритания и още в ранните си години са взимали участие в благотворителни дейности и обществени събития. 

Това изглежда като идилично и ползотворно детство. Но освен това Уилям и Хари от най-ранна възраст са били обект на особено настойчиво внимание от страна на британските медии, били са преследвани от папараци и най-лошото от всичко - трябваше да преживеят смъртта на собствената им майка, принцеса Даяна. 

Всичко това води до едно общо решение. И двамата братя са се разбрали да се придържат към настояването на Даяна, че нейните кралски синове трябва да живеят възможно най-нормален живот и прилагат това правило и при отглеждането на собствените им деца.

Ето кои са правилата, завещани от Даяна, според които Хари и Уилям отглеждат съответно принц Арчи и принцеса Лилибет, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи:

Тайното споразумение между Хари и Уилям за децата в кралското семейство

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти