Вчера Арчи стана на 4! Ето как Меган и Хари отпразнуваха рождения му ден въпреки коронацията

арчи
Снимка: Netflix

Освен коронацията на крал Чарлз, вчера в кралското семейство имаше още един повод за празнуване, който за първи път не беше отбелязан от останалите кралски особи. Синът на Хари и Меган стана на 4 години, но не бе поздравен нито от Кейт и Уилям, нито от дядо си Чарлз. Може би са извинени до някаква степен заради историческия ангажимент, на който присъстваха, но все пак остава странно, че рожденият ден на малкия Арчи не бе споменат изобщо тази година.

Арчи остана в Лос Анджелис заедно с Меган и сестра си Лилибет, докато Хари "прескочи" набързо до Лондон за коронацията и си тръгна веднага след събитието.

Източници, близки до Меган и Хари разкриват, че рожденият ден на Арчи е бил в тесен семеен кръг, без излишна пищност и показност. Семейството е решило да празнува у дома, а Меган сама е направила лимонова торта за рождения ден на сина си. Дори е използвала лимони от тяхната собствена градина за направата на сладкиша.

Хари беше забелязан на летището веднага след края на коронацията, въпреки че беше поканен на тържествения семеен обяд след това.

"От самото начало Хари държеше да се прибере веднага у дома. Беше решен да се върне навреме, за да отпразнува рождения ден на сина си", споделя източник.

От полета, на който Хари се качи обратно към Америка, стана ясно, че той ще си бъди вкъщи точно за вечеря и ще успее да сложи Арчи да спи.

"Той не искаше детето да заспи без него на рождения си ден", разкрива още източник.

Той разкрива още, че Меган е гледала с интерес коронацията по телевизията и е била радостна от начина, по който Великобритания посреща своя нов крал.

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

 

Още от коронацията: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти