Едва се познаваме, а вече съм влюбена – защо?

Много момичета се влюбват много бързо. Дори любовта да е само от седмица, дамите смятат, че са срещнали мъжа на мечтите си, с когото ще живеят цял ​​живот - и в тъга, и в радост. Защо се случва това?

Уви, не всеки човек, когото срещнете, дори и много привлекателен, ще стане ваш спътник в живота. Защо не трябва веднага да се втурвате в обятията му, казва психологът Людмила Ломакина.

любов двойка
Снимка: iStock

Нека започнем с факта, че скоростта на емоционална реакция при мъжете е малко по-бавна, отколкото при жените. Ето защо, когато вече сте усетили пеперуди в стомаха си, той все още мисли и анализира. Ето защо не бива да пришпорвате нещата. Изчакайте първото му признание.

Тогава си струва да разгледате по-отблизо характера и поведението на бъдещия си партньор, така че розовите очила да не се счупят. Имайте предвид, че може да сте се почувствали очаровани от образа, който сте създали в главата си. И това няма нищо общо с истинския човек, с когото вече мислено вървите по пътя.

двойка пролет любов
Снимка: iStock

И накрая, нормално е момичето бързо да се влюби в първия човек, когото срещне, защото в себе си има нагласи, наложени от нейните родители или други роднини, например „Време е да се омъжиш, часовникът тиктака! Кога да чакаме внуците?”

Има шест причини да се влюбите моментално в мъж, когото почти не познавате. Освен това не само една от тях, но няколко наведнъж могат да повлияят. Вижте в нашата галерия:

5 причини жените да се влюбват в почти непознати мъже

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти