Няколко признака, че сте готови за връзка след тежка раздяла

Edna раздяла може да ни се отрази добре, ако най-после сме успели да сложим край на връзка, която ни е правила нещастни. В повечето случаи, за съжаление, дори и раздялата да е правилното решение, я приемаме по-драматично, отколкото би трябвало. Нежеланието за връзка с друг и чувството, че никога няма да обичаме по същия начин, е един от признаците на тежка раздяла.

С времето изцеляването на раните от предишната връзка може да ни подготви за нови начинания в любовта. Един допълнителен аспект, който заслужава внимание, е осъзнаването, че сме готови да дадем втори шанс на себе си и на любовта. Новата възможност да бъдем с някой специален не трябва да се възприема като замяна, а по-скоро като възможност за растеж и нови начинания.

Когато усетите, че вече не носите тежестта на миналото си връзка, а по-скоро се радвате на свободата и новите възможности, това може да бъде сигналът, че сте готови да отворите сърцето си към нова любовна приключение.

Също така, ако забележите, че се отваряте на нови социални връзки и постепенно започвате да се ангажирате с хора около вас, това може да бъде добър знак. Всеки опит за излизане от затвореността и повторното изграждане на социални връзки е индикация, че сте готови да дадете шанс на нова любов.

Но има други признаци, които рано или късно започват да ни подсказват, че всъщност сме готови да приемем нов човек в живота си. За тях разказва каналът на Vbox7 “Top of The Tops” в новото си видео.

Признаците, че сте готови за нова връзка след тежка раздяла

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти