Астро прогноза за седмицата: ето кой е най-добрият ден в месеца за ново начало

Започнахме тази седмица под влиянието на аспекта между Слънцето и Нептун, за чиято енергия вече ви разказахме. Ето че днешният ден ще бъде по-лежерен и спокоен, разкрива Вихра в седмичната си астро прогноза на предаването „На кафе“.

В сряда, 20 март, настъпва новата астрологична година. Това ще бъде и най-хубавият ден от тази седмица за започване на нещо ново, предупреждава Вихра.

Причината е, че Слънцето влиза в огнения Овен, а Луната е нарастваща и ще бъде в Лъв. А най-позитивното е, че продължава периодът без ретроградни планети.

Когато Слънцето преминава в Овен, това винаги води до прилив на енергия. Затова и периодът до 19 април е чудесен за всички, които са си поставили важни цели и имат нужда да бъдат мотивирани.

Седмичен хороскоп за 18 - 24 март

Особено благоприятен е моментът за всички огнени знаци (Лъв, Стрелец, Овен), както и за представителите на Близнаци и Водолей.

Имайте предвид, че всичко това има и негативен аспект, защото сезонът на Овена понякога ни прави малко по-агресивни и нетърпеливи, отколкото трябва.

Четвъртък използвайте за важни разговори, преговори или изпити заради приятния аспект на Луната с Меркурий. В късния следобед обаче предстои напрегнат аспект на Луната с Нептун, който може да ни направи избухливи и да обърка плановете ни.

Дори и да ви се прииска да действате импулсивно и да се разбунтувате, се въздържайте. Много възможно е да преминете границата на добрия тон и после да съжалявате. Съобразявайте се с авторитетите и наложените правила.

Вечерта Слънцето прави съвпад с Плутон – аспект, чието влияние ще продължи в следващите няколко дни. Това ще повиши волята ви за успех и помага да преодолявате трудности и дори себе си в стремежа към постигане на целите ви. Оставете съзнанието си отворено за възможности, които ви се предлагат.

Плутон винаги ни насърчава да разберем събитията и проблемите около себе си в дълбочина, така че си дайте време да осмислите всичко, което започвате или планирате.

В събота Марс влиза в знака на Рибите – интересно астро събитие, за което ще ви разкажем подробно съвсем скоро. Не се изненадвайте, ако в делата и поведението ви настъпи лек хаос около този транзит.

В неделя Венера и Юпитер се събират, а денят е хубав за взаимоотношенията, както и за разкрасителни процедури. Какво очаква всяка зодия през тази седмица според специалния хороскоп на Вихра за "На кафе", разберете от видеото горе. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти