Тези 3 зодии ще имат една от най-вълнуващите седмици от сезона на Везните

есен жена уют
Снимка: Istock

Слънцето танцува през красивите, балансирани и блестящи Везни, изпращайки безгрижни и романтични вибрации в целия космос. Прекрасен момент е да подхранвате отношенията си, като се обадите на стари приятели, планирате няколко изискани срещи и сте гласът на разума за близките си. Везните са насочени към създаване на мир и разбирателство.

Бъдете в очакване, защото това е една от най-вълнуващите седмици през целия сезон на Везните. Новолунието във Везни се случва на 6 октомври, което означава, че сте напът да предприемете ново начало. Ако случайно сте въздушен знак, това ново начало най-вероятно ще се усети изключително вълнуващо.

Това новолуние обединява сили със страстнив и конкурентен Марс, което може да ви вдъхнови да преследвате целите си с всички ресурси, които имате. Ако нещо ви пречи, ще намерите начин да го преодолеете.

Тази яростна, свръхгореща енергия обаче може да достигне върха си до 9 октомври. Това е времето, когато бъбривият Меркурий, който в момента е ретрограден, ще обедини сили с агресивния Марс, което може да доведе до няколко тежки конфронтации и импулсивни решения. Тази енергия може да доведе до изумителни интелектуални пробиви и интензивни нива на амбиция, но също така може да ви насърчи да кажете нещо, за което може да съжалявате, ако не внимавате.

Ето кои ще са зодиите, за които тази седмица ще е изключително успешна и вълнуваща >>>

ох на мама
Снимка: Ohnamama.bg

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти