Сезонът на Везните внася баланс и хармония в отношенията ни: какво да очаква всяка зодия

зодия зодии хороскоп астрология Везни
Снимка: iStock

Някой да желае малко баланс в живота си? На практика е истинско клише да приемаме Везните като символ на баланса, но нека бъдем реалисти – всички бихме могли да се възползваме от него точно сега!

На 22 септември започна сезонът на Везните. През следващия месец сме провокирани да започнем да балансираме силните си страни с предизвикателствата си. Нашите желания с нашите задължения. Нашите желания за самостоятелност с нашето желание за връзка. Нашата нужда от дом с нашата нужда от приключения.

Всеки един от нас има конкуриращи се и противоречащи си желания, а сезонът на Везните иска да се измъкнем от задънената улица и да намерим баланс.

Този месец също може да запомните, че успешен разговор или ситуация, повлияни от Везните, невинаги означава покорно съгласие – това е разбиране. Везните ни учат, че понякога хората просто искат да бъдат чути и разбрани. Ако променим начина, по който се отнасяме към другите, ще постигнем резултатите, които искаме. Нека намерите много баланс през този сезон на Везните!

Ето какво да очаквате от периода според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Везните

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти