Кои са зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от ретроградния Меркурий

ретрограден меркурий
Снимка: iStock

Навлизаме в последната ретроградна фаза на Меркурий за 2021 г., но все още е рано да въздъхнем в облекчение. Меркурий все още се намира в знака на Везни и ще остане в него до 5 ноември. Въпреки че планетата се чувства комфортно в този знак, ретроградното ѝ движение ще сложи под лупа негативните проявления на това разположение.

Меркурий е планетата, която управлява всичко, свързано с комуникацията, ума и технологиите. Когато е директен, тези области на живота са балансирани. Когато Меркурий навлезе в обратната си посока, очаквайте недоразумения, закъснели автобуси и технически проблеми.

В комбинация с Везни, този прословут транзит е известен с това, че ни поставя в космически хаос и понякога неразбирателство в рамките на три до четири седмици. Изправени сме пред сериозни предизикателства, особено когато става въпрос за любовния ни живот, и периодът ще бъде особено осезаем за някои зодии.

Ако някоя от личните ви планети (включително слънцето, което наричаме зодия) в някои от тези знаци, се пригответе, защото е много веротно да изпитате този транзит много силно.

4-те зодии, които ще бъдат силно повлияни от ретроградния Меркурий

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти