7 ретроградни планети през октомври: вселената ни предоставя шанс да се вгледаме в себе си и да поправим грешките си

планети космос
Снимка: iStock

Още един месец, още нови предизвикателства от ретроградните планети, с които трябва да се справим. Когато една планета е ретроградна, това променя въздействието на планетата. Понякога ретроградата подчинява общата мощ на планетата, друг път кара планетата да прави грешки, което прави ежедневния живот по-объркан. Въпреки това, ретроградите са основна и неподлежаща на договаряне част от астрологията и, вярвате или не, те могат да бъдат завладяващи и просветляващи събития.

Седем планети ще бъдат ретроградни през октомври 2021 г. и въпреки че това звучи много, не е толкова лошо и страшно, колкото си мислите. Четири от тези ретрогради дори ще приключат този месец.

Основният акцент в ретроградната картина на октомври е ретроградният Меркурий, разбира се. Меркурий е планетата на комуникацията, когнитивните функции и логиката, което прави тази ретрограда една от най-досадните и трудни от всички. Докато е ретрограден, има много по-голям шанс да кажете нещо нередно, да изпуснете телефона си в тоалетната или да загубите ценни документи в офиса.

Ето и кои други планети ще бъдат ретроградни през предстоящия месец:

Планетите, които ще бъдат ретроградни през октомври

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти