Пад си ю

Аромати от Изтока

1.33 от общо 3 гласа
15 мин.
Необходими продукти

250 г широки оризови нудъли

2 с.л. сос от стриди

3 с.л. сгъстен соев сос

2 ч.л. бял винен оцет

2 ч.л. захар

1 с.л. олио

2 скилидки чесън

4 бр. пилешко филе от бутче, без кожа

320 г броколини

1 голямо яйце от свободно отглеждани кокошки

Начин на приготвяне:

1. Накиснете нудълите в купа с гореща вода за 10 минути, докато омекнат.

2. Сипете олио в уок и го загрейте. В него запържете нарязаните на ситно скилидки чесън за 1 минута. Добавете нарязаното на парчета от по 1 см пилешко филе и го запържете за 2-3 минути, от всички страни.

3. Добавете броколините и малко вода. Задушете за 2-3 минути. Избутайте продуктите в едната страна на тигана и чукнете яйцето в свободната част. Разбъркайте го и постепенно го смесете с останалите продукти. Пресипете в чиния.

4. В купа смесете соса от стриди, соевия сос, захарта и белия винен оцет. Разбъркайте и изсипете в уока. Добавете отцедените нудъли и добре разбъркайте за кратко. Добавете останалите продукти, разбъркайте добре и поднесете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти