Ребел Уилсън: Член на кралското семейство ме покани на оргия с наркотици

В предаването ,,На кафе" по NOVA разказаха любопитна новина. Ребел Уилсън твърди в новите си мемоари „Rebel Rising“, че член на британското кралско семейство веднъж я поканил на оргия с наркотици в Южна Калифорния. 

Въпреки че 44-годишната австралийска актриса не назовава името на кралската особа, тя твърди, че човекът е мъж и вероятно е „петнадесети или двадесети по линия на британския трон“, предава Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Уилсън твърди, че е получила „покана в последния момент“ през 2014 г., като припомня, че кралската особа й е казала, че са необходими „повече момичета“ за бляскавия празник със средновековна тематика, организиран в дома на американски милиардер край Лос Анджелис. 

„Каква идеална възможност да си намериш гадже, помислих си“, пише тя в книгата си. На партито е видял британската кралска особа да обикаля наоколо, докато наркотиците се раздавали на подноси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Тя добавя, че на партито е имало много MDMA (екстази), който тя първоначално помислила за сладки бонбони. Уилсън твърди, че й казали, че това е необходимо „за оргията“, тъй като подобна дейност обикновено започвала в определен момент на партитата на милиардера.

„В този момент коментарът за нуждата от повече момичета започна да има много повече смисъл“, пише тя в книгата си. ,,Те не говореха за секс между жени и мъже, те говореха за ОРГИЯ!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Уилсън по това време е била девствена и казва, че е излязла от помещението, преди да се разиграе дивата сексуална сцена. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти