Умножи успеха: 10 известни жени, които създадоха собствени бюти брандове

Знаменитостите се свързват с красотата оттогава, откогато техните изображения могат да бъдат отпечатвани на хартия. Тогавашните инфлуенсъри - най-вече актьори и музиканти - са заели лицата си (както и косите и телата си) за безброй рекламни кампании за марки за красота. Те все още го правят, често като изключително добре възнаградени „посланици на марката “.

Но изглежда, че в днешно време това просто не е достатъчно за някои от по-ентусиазираните и амбициозни знаменитости. Живеем в ерата на марките за красота на знаменитостите. 

Как тези 20 жени сами се превърнаха в милиардерки

Разбира се, от доста време наблюдаваме как безброй знаменитости, предимно жени, пускат на пазара свои собстени парфюми, но през последните няколко години това сякаш съвсем не е достатъчно. Видяхме безпрецедентен ръст на компаниите за грим, грижа за кожата и косата, основани от известни жени, които не можаха да устоят на изкушението на предприемачеството.

Някои от тях дойдоха и си отидоха ​​(спомняте ли си Dessert Beauty на Джесика Симпсън?), докато други остават на гребена на въланата вече много години, добавяйки солидни проходи към и без това големите банкови сметки на основателките си.

Въпреки непостоянния характер на бизнеса и проблемите, които понякога може да надделеят над ентусиазма на феновете, марките за красота на знаменитостите не показват признаци на забавяне. Знае се за поне половин дузина, за които е потвърдено, че са в процес на разработка.

Днес ще се съсредоточим върху известните жени, които в момента имат процъфтяващи марки за красота. Звездните продукти на всяка от тях са доказателство, че просто едно популярно име на етикета не е сериозна причина да ги опитате. Но изследванията, науката и вниманието, които са вложени в тях, със сигурност е такава причина. 

Вижте ги в галерията:

10 известни жени, които създадоха собствени бюти брандове

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти