Ивет Лалова роди!

Шампионката ни по лека атлетика Ивет Лалова-Колио роди момченце. Това сподели самата тя със снимка в своя Facebook профил и по всичко личи, че детенце се е появило на бял свят в Рим, Италия, откъдето се е тагнала спортистката.

"Добре дошъл в този свят, Тиаго Колио. Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Толкова сме влюбени в теб и сърцата ни са пълни!", написа тя.

Новината за първата бременност на Ивет дойде през декември миналата година. Няколко месеца по-късно двойката обяви, че очакват момченце с трогателно видео в социалните мрежи, на което се вижда как Ивет разрязва красива торта във формата на сърце. 

►В очакване на първото си дете: вижте Ивет Лалова по-прелестна от всякога

Като истински спринтьор и отличен спортист, Ивет не спря да работи по време на бременността си и остана активна до финалната права.

Тя бе споделила, че в самото начало е била изключително внимателна, но след това е започнала да прави леки тренировки, съгласувани с лекарите, които следят бременността ѝ.

Екипът на Edna.bg честити щастливото събитие на цялото семейство и пожелава здраве, хармония и щастие както за Тиаго, така и за мама Ивет и татко Симоне!

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти