Дежавюто на Киану Рийвс и още (Плейлистът на Edna #41)

Киану Рийвс Плейлистът на Edna
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от изминалите 7 дни, на които си струва и вие да натиснете Play ►.

МУЗИКА

По британски

Двама от най-обичаните мъже изпълнители от Острова се обединиха в празничен дует! “Merry Christmas” е съвместното парче на Ед Шийрън и Елтън Джон, с което двамата ни казват да оставим грижите и лошото настроение в дните зад нас. Песента попада в коледното издание на новия албум на Шийрън “=”, от който вече слушахме “Bad Habits”, “Shivers” и “Overgrass Graffitti”.

Защото го заслужаваме

Празничният дух продължава с Джон Леджънд, чийто албум “A Legendary Christmas” от 2018 г. си остава един от най-любимите ни коледни музикални колекции. Този сезон изпълнителят представи песента “You Deserve It All”, служеща като любовно писмо към всеки скъп човек, който е бил повече от добър тази година. С типичната елегантност в музиката и визията си, Леджънд ни доставя истинско удоволствие с песен, подходяща да поздравим и самите себе си – защото ако ние не го направим първи, кой друг?!

По пътя към любовта

Новият сингъл на Дженифър Лопес е записан за предстоящия ѝ филм “Marry Me”, който трябва да излезе навръх Свети Валентин. Кадри от него, прожектирани върху видеостени, виждаме в клипа на драматичната балада “On My Way”, докато Джей Ло пее за трудностите да намериш правилния човек, в които накрая откриваш логика, когато той се появи. И макар да е неизбежно да се сетим за Бен Афлек, в случая си струва да насочим внимание към Оуен Уилсън, с когото тя си партнира в лентата, а по-непосредствено – към двете ѝ визии от кадрите на видеото, режисирано от режисьора Сантяго Селвиче.

КИНО

Между минало и бъдеще

Нов трейлър на „Матрицата: Възкресения“ ни отвежда назад във времето, съчетавайки нови кадри с такива от предишните части на поредицата. На фокус тук е Нео и репликата на Тринити във филма от 1999 г., според която дежавю е бъг в системата. Новият филм на Лана Уашовски излиза у нас на 17 декември, когато на екран отново ще видим Киану Рийвс в ролята на Нео и Кари-Ан Мос като Тринити - стискаме палци ако не да надгради нивото на миналите заглавия, то поне да го удържи.

Репутацията му го предшества

Докато Том Круз снима следващите части на „Мисията невъзможна“, образът му на Джак Ричър в едноименната поредица оживява със сериал на платформата Amazon Prime Video. В героя от книгите на Лий Чайлд се превъплъщава 39-годишният актьор Алън Ричсън, а осемте епизода обхващат първия роман, посветен на военния ветеран – Екшън, хумор и разследване на корупционна схема в малко градче ви очакват от 4 февруари.

Покана за Хогуортс

След специалното издание „Приятели: Отново заедно“, време е феновете на „Хари Потър“ да затръпнат в очакване на „Завръщане в Хогуортс“ с първи кадри от продукцията. По случай 20-годишнината на първия филм от поредицата HBO Max събира Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън, които заедно с още свои колеги ще отпътуват обратно към училището за магьосници. Резултатът ще направи премиерата си на 1 януари и какъв по-вълшебен начин да започнем годината си!

ОЩЕ

Във владенията на Лагерфелд

Лейди Аманда Харлек развежда Vogue из имението на Карл Лагерфелд в околностите на Париж. Една от близките приятелки на покойния моден гений се оказва наистина добър гид за френската вила, чийто интериор е нищо по-малко от произведение на изкуството, отразяващо вкуса и личността на собственика му. Личните ни фаворити освен разнообразната библиотека и рояла е пресъздадената детска стая на Лагерфелд - доказателство за стремежа му към красота още от ранна възраст.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти