Опасното научно откритие на Джаред Лето и още (Плейлистът на Edna #37)

Джаред Лето Плейлистът на Една
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от изминалата седмица, на които си струва и вие да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Диско кухня

След като чухме колаборацията ѝ с Years & Years (припомнете си тук), Кайли Миноуг поднесе още един сингъл от преиздадения си албум Disco – “Disco: Guest List Edition”. Неин партньор в “Kiss of Life” e Джеси Уеър, а диско жанрът продължава да властва и тук. Видеото е пир за очите за всеки фен на естетиката от 70-те години, като започнем с картината от екрана, продължим с интериора на ресторанта и приключим с гардероба на участниците.

Шоуто трябва да продължи

76-годишният Род Стюарт не се отказва от създаването на музика, а на 12 ноември му предстои да издаде 31-вия си студиен албум “The Tears of Hercules”. На тази възраст безспорно англичанинът с шеметна кариера знае кои са истинските неща в живота, а това си личи особено в третия сингъл от предстоящата му музикална колекция. “I Can’t Imagine” е посветена на човека, който го очаква, когато шоуто приключи и денят започва наново.

Онова време от годината

Искате ли или не, с наближаването на месец декември e време да посрещнем отново най-разпознаваемата фигура на сезона. И не става дума за Дядо Коледа, а Марая Кери, която тази година обединява сили заедно с Khalid и госпъл изпълнителя Кърк Франклин за ново коледно парче. “Fall In Love At Christmas” не звучи като типичния празничен хит с камбанки, а носи задушевна атмосфера със соул заряд, призовавайки ни да прекараме остатъка от годината в раздаване на любов.

КИНО

Благословия и проклятие

Когато видяхме първи кадри от „Морбиус“ (припомнете си тук), коронавирусът не се беше разраснал до пандемия, която впоследствие забави и тази премиера. Филмът трябва да се появи по кината в края на януари 2022 г., за да разкаже историята на доктор Майкъл Морбиус, който в търсене на лек за рядка болест на кръвта придобива свръхбързина и сила със зловещ обрат – форма на вампиризъм. Превръщайки се в нова мишена за властите, Морбиус трябва да реши коя страна у него ще надделее – тази на герой или злодей. В главната роля влиза хамелеонът Джаред Лето, а останалите по-известни имена в актьорския списък са Майкъл Кийтън, Мат Смит, Джаред Харис и др.

Тъмната страна на Луната

В новата апокалиптична продукция на Роланд Емерих светът е напът да бъде унищожен заради мистериозна сила, пазена в тайна след първите човешки стъпки на Луната. Когато под това загадъчно влияние единственият естествен спътник на Земята ни излиза от орбита си, застрашавайки живота на нашата планета, изпълнителният директор на НАСА (Хали Бери) се насочва право към опасността в неочакваната компания на астронавт (Патрик Уилсън) и конспиративен теоретик (Джон Брадли). Докъде ще стигне приключението им, ще разберем най-рано в началото на февруари, когато е световната премиера на “Moonfall”.

Гръм в рая

Уестърн драмата “The Power of The Dog” вече спечели на Джейн Кампион наградата от Фестивала във Венеция за най-добра режисура, а лентата събра отлични отзиви още кино форуми по света. Филмът се основава на едноименната книга на Томас Савидж, която разказва за двама братя от американската провинция. Женейки се за вдовицата Роуз (Кирстен Дънст), Джордж (Джеси Племънс) спечелва неодобрението на Фил (Бенедикт Къмбърбач), който обявява война на новото семейство, печелейки на своя страна сина на Роуз (Коди Смит-Макфий). Многоочакваното заглавие ще направи премиерата си в Netflix на 1 декември.

ОЩЕ

Време за любов

Gucci Love Parade се превърна в модното събитие на седмицата, което събра знаменитости не само на сред гостите, но и на подиума. Новите произведения от колекцията на Алесандро Микеле (от 30-та минута нататък във видеото) от първи ред наблюдаваха Даян Кийтън, Серина Уилямс, Били Айлиш, Майли Сайръс, Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу, която създаде заглавия с червения си кадифен костюм, обличан от нея последно през 1996 г. В котешка пътека за Gucci се превърна Алеята на славата по булевард „Холивуд“, по която наред с моделите дефилираха Маколи Кълкин, Джаред Лето и Джоди Търнър-Смит.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти