Секси скорост: Ирина Шейк със зашеметяваща визия за корицата на "Вог"

Ирина Шейк събра погледите в мотористко яке и каска в стилна фотосесия със спортна тематика за майското издание на Vogue Italia. 38-годишният модел позира за снимките, вдъхновени от Формула 1 във фотосесия, която цели да ангажира още повече модата със спорта.

На един от кадрите Ирина е заедно със състезателите на Ferrari, Карлос Сайнц и Шарл Льоклер, които са заели поза в средата на пистата.

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк

Vogue Italia посвети изданието именно на спорта с надеждата да изведе напред силна женска позиция, представяйки Ирина като модел за подражание.

На снимките Ирина не изтрива усмивката от лицето си, докато се разхожда из състезателните писти, облечена в дълго бляскаво бяло яке и с медицинска кутия в ръце.

Докато Ирина позираше за прелестната спортна фотосесия, последният ѝ бивш Том Брейди се наслаждаваше на топлото време във Флорида, публикувайки горещо видео без риза в Instagram.

►Жизел Бюндхен реагира на флирта на бившия си съпруг Том Брейди с Ирина Шейк

Отбелязвайки, че са минали "24 години" след първия му проект за NFL, футболната легенда се похвали с изваяния си торс по време на тренировка.

Ирина, която също е излизала с футболиста Кристиано Роналдо и музикалната звезда Кание Уест, има седемгодишна дъщеря на име Леа Де Сейн от актьора Брадли Купър.

Брадли и Ирина бяха свързани за първи път през 2015 г., преди да обявят официално връзката си през 2016 г. Те посрещнаха малкото си момиченце през 2017 г. и се разделиха две години по-късно.

Малко след раздялата им TMZ съобщи, че са решили да разделят попечителството и да останат да живеят в Ню Йорк, за да улеснят съвместното родителство.

Всъщност Ирина и Брадли са толкова близки след раздялата си, че са се погрижили да живеят само на няколко пресечки един от друг в Гринуич Вилидж, за да отглеждат дъщеря си спокойно.

„Той е пълноценен, практичен баща – без бавачка“, каза Ирина пред Highsnobiety. „Леа отиде с него на почивка за почти две седмици – не им се обадих нито веднъж.“

В скорошно интервю за Elle Ирина обясни, че тя и Брадли „винаги намират начин“ да съгласуват работните си графици с родителските си задължения.

„Той е най-добрият баща, за когото Леа и аз можем да мечтаем. Винаги работи, но винаги работи, защото ние го караме да работи“, възкликна тя.

Ирина, която идва от индустриален съветски град в подножието на Урал, отбеляза, че тя и Брадли се надяват да осигурят на дъщеря си нормално възпитание, въпреки тяхната известност, тъй като и двамата имали „нормален произход“.

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти